Om Child Planet - Child Planet
logo_png%20(thumbnail)
Om Child Planet og
kontaktinformasjon
Om Child Planet
logo_png%20(thumbnail)
logo_png%20(thumbnail)

OM CHILD PLANET

Det var en gang en idé om et sted der barn var lykkelige i trygge omgivelser.  Eventyret startet i Oslo i 2000, som den første innendørs lekeparken i Norge.  Idéen var inspirert av lignende parker i utlandet.

Lekeparkene inneholder ballbasseng, sklier, klatrestativ og mange andre spennende lekeapparater. Det meste av parkene er laget av myke materialer, og det er skaimatter og polstring på vegger og gulv. Her kan barna bruke grovmotorikken sin ved å hoppe, klarte og skli.

Child Planet har selvfølgelig egen Café i sine parker, her kan du sitte å nyte din kaffe og samtidig ha kontroll på barna dine som leker i trygge omgivelser. Det er montert opp en tv i kaffebaren som viser hvor barna leker.

I tillegg til lekepark og Café, har vi også vår egen barnehage. Månestrålebarnehage på Majorsta har ni avdelinger, egen severing fra Child Planet kjøkken og buss som henter og bringer.

Vi startet med et dusin barn og en lidenskapelig gründer, og nå ser vi utover en stor planet med mange barn og en solid stab med engasjerte ansatte.

Snipp snapp snute, eventyret er langt i fra ute!

Velkommen til oss!


 
Kontakt
Ta kontakt med oss alle dager fra kl. 10:00 - 20:00

Martin Linges vei 2 1364 Fornebu
Tel: 23 33 06 44


 
Navn
E-post
Kommentar